Apostrophy’s Billboard House discusses the interface between advertising and architecture, as well as portability and mutability of living spaces. However it is the use of patterned panels which is particularly evocative in building up shifting spaces of visual overlay.

In some ways, despite the positive outlook of the project, these become somewhat reminiscent of the patina comprising layers of mesh, laminates, grill and bar that the Unit witnessed at certain points within the main cell blocks of Alcatraz prison on our SF study trip.

http://www.apostrophys.com/

Via: http://www.designboom.com/weblog/cat/9/view/18705/apostrophys-billboard-house.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: